Авторизация

Партії-важковаговики дихають в спину Зеленському - опитування

Партії-важковаговики дихають в спину Зеленському - опитування

Якби вибори в Раду проходили на цьому тижні, то лідером була б партія кандидата в президенти Володимира Зеленського Слуга народу, яку підтримали б 24,8% опитаних, які вже визначилися з вибором і мають намір голосувати. Про це свідчать результати опитування від трьох компаній - КМІС, Центр Разумкова та групи Рейтинг, яке проводився з 5 по 14 березня.

Слідом за рівнем підтримки йде партія кандидата в президенти  Юлії Тимошенко Батьківщина - 17,6%.


На третьому місці з результатом 14,7% симпатій опитаних - партія БПП Солідарність  чинного президента Петра Порошенка, який балотується на другий термін.

За партію  Громадянська позиція  кандидата в президенти Анатолія Гриценка віддали б голоси 9,3% опитаних.


Далі голоси виборців розподілилися таким чином: Опозиційна платформа За життя - 9,2%, Радикальна партія Олега Ляшка - 5,3%, Опозиційний блок - 4,4%, Свобода - 3,1%, Самопоміч - 2,5%, УКРОП - 1,8%, Наші - 1,6%.


Решта партій зі списку не набрали б 1% голосів. За партію, якої не було в опитувальнику, віддали б голоси 2,1% виборців.


Натисніть, щоб збільшити:





Опитано методом особистого інтерв'ю 15 000 респондентів старше 18 років у всіх областях України, без урахування тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Криму. Статистична похибка вибірки: не більше 0,8%.



Читайте також: Зеленський хоче вести Україну в ЄС за процедурою, якої немає - ЄП


Раніше сьогодні, 25 березня, вийшло опитування КМІС, згідно з яким, якби вибори в Раду проходили в другій половині березня, то лідирувала б партія Володимира Зеленського Слуга народу (24,4%), слідом -ВО Батьківщина (16,5%) и БПП Солідарность  (14,1%).

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка