Авторизация

СБУ про зрадника в РФ: Це чудовисько має пам'ятати долю Іуди

СБУ про зрадника в РФ: Це чудовисько має пам'ятати долю Іуди

В СБУ назвали свого колишнього співробітника Василя Прозорова, який на прес-конференції в РФ звинуватив Україну в "причетності до катастрофи малайзійського Boeing", зрадником, якого "росіяни активно використовують для озвучування своїх заїжджених фейків". Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Російська пропаганда традиційно нічим не гребує. Тому не дивує, що зрадників, яких всі зневажають, росіяни активно використовують для озвучування своїх заїжджених фейків про "таємну в'язницю" і таке інше", - йдеться в повідомленні.


Сьогодні в Росії влаштували прес-конференцію Василя Прозорова, який назвав себе колишнім співробітником СБУ. Чоловік розповів, що з 2014 року передавав представникам країни-агресора секретну інформацію. Також він заявив, що до катастрофи Boeing причетні "нинішній заступник голови адміністрації Порошенка, колишній начальник департаменту контррозвідки Валерій Кондратюк і нинішній начальник головного управління розвідки міністерства оборони Василь Курбатов".

В СБУ повідомили, що Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу Антитерористичного центру СБУ за службовою невідповідністю - систематичне вживання алкоголю на робочому місці і дискредитацію звання офіцера.


"Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю і військової присягою, знайшовши в ФСБ РФ "гідних" людей. Але це чудовисько має пам'ятати долю Іуди. Справа лише в часі", - повідомили в СБУ.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка