Авторизация

Лещенка звуть в Одесу на суд по Труханову

Лещенка звуть в Одесу на суд по Труханову

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький написав листа народному депутату Сергію Лещенку: просить його прибути на суд по кримінальному провадженні проти мера Одеси Геннадія Труханова. Про це глава САП заявив на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради.

"Я прошу Лещенка з'явитися до Малиновського районного суду Одеси в період з 27 по 29 березня", - сказав він.


Холодницький пояснив, що Лещенко заявлений як свідок звинувачення і його присутність необхідна, щоб не затягувати розгляд справи в суді.

"Це провадження щодо "Краяну". Лещенко був допитаний як свідок під час досудового розслідування. За КПК він повинен бути допитаний в суді... Нагадую, наступного тижня починається тритижневий квест - безперервний розгляд цієї справи", - пояснив Холодницький журналісту LIGA.net.


Читайте також: НАБУ не впоралося з iPhone Труханова і повернуло йому мобільний


У жовтні 2018 року Труханову і ще сімом вручили обвинувачення у "справі про завод Краян". Слідство переконане, що він в 2016-му разом з іншими заволодів 185 млн грн коштів з бюджету міста.



11 березня 2019 року САП оголосила Труханову підозру в декларуванні недостовірної інформації.


Раніше, 6 березня, в НАБУ повідомили, що змушені закривати десятки кримінальних справ про незаконне збагачення, серед яких - і справа проти Труханова.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка