Авторизация

НСТУ про Євробачення: Визнаємо провину, але давайте вести діалог

НСТУ про Євробачення: Визнаємо провину, але давайте вести діалог

Настрій українського суспільства нині такий, що всі шукають винних, тому Національна суспільна телерадіокомпанія (НСТУ) визнає свою провину за скандал з відбором учасника на пісенний конкурс Євробачення-2019. Про це на прес-конференції заявив глава правління НГТУ  Зураб Аласанія.

"Якщо вам так потрібно, НСТУ залишається винним і визнає це, окей, але пропонуємо все-таки діалог для вирішення проблеми, а не пошуку винних", - сказав він.


Говорячи про те, чому в нацвідборі було стільки учасників, які гастролюють в Росії і не мають чіткої позиції, Аласанія сказав: "Ми були трохи розслаблені в минулому році, та й у артистів не було таких великих викликів... І я беру на себе відповідальність як компанія, як Суспільне, ми всі відчуваємо це, що ми не підняли це питання, і в цей раз не приділили потрібної уваги".

Член правління НСТУ Олександра Кольцова додала, що Суспільне "напевно, було дуже обережним, оцінюючи ризики від співпраці з артистами... тому що боялися "не тих" повідомлень назовні".


"Але ми побачили зараз, що найбільша небезпека - це не грати за правилами. Що патріотизм - це не не пускати артистів в РФ, патріотизм - це грати за правилами. Не вийшло. І ми для себе зробили дуже великий висновок, що патріотизм в тому , щоб на міжнародній арені про нас сказали, як про країну, яка грає за правилами", - сказала вона.



Раніше Аласанія також сказав, що, в разі перемоги Росії на конкурсі в цьому році, Україна відмовиться від участі й унаступному.


27 лютого НСТУ відмовилася від участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка