Авторизация

Менеджер MELOVIN: У нас був зовсім інший договір з НСТУ

Менеджер MELOVIN: У нас був зовсім інший договір з НСТУ

Договори від Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ) для учасника Євробачення в минулому році, для співака MELOVIN, і в цьому році - відрізняються. Про це в Facebook повідомила менеджер MELOVIN Світлана Панкова.

"Нас не зобов'язували бути присутнім на будь-яких (!) заходах, які організовує компанія... Ніякі штрафи у нас в договорі прописані не були. Більш того, ні на підготовчому етапі, ні в Португалії нам не вказували (!), яким робити номер, які елементи в нього не можна додавати, куди нам не можна ходити й що треба говорити", - написала вона.


Панкова уточнила, що багато рішень все-таки узгоджувалися з НСТУ.

"Все написане вище - конкретно про НАШ договір. Який він у MARUV - ми не знаємо. Найімовірніше, в цьому році під Нацвідбір робився зовсім інший контракт, який відрізняється від нашого", - додала менеджер.


Реклама

Раніше сьогодні НСТУ опублікувало пункти договору для учасника Євробачення. Підписувати його, після MARUV, переможниці національного відбору, відмовилися групи Freedom-jazz girls band (посіли друге місце в національному відборі) і Kazka (третє місце).

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка