Авторизация

Суспільне поки ні з ким не обговорює участь в Євробаченні

Суспільне поки ні з ким не обговорює участь в Євробаченні

Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) поки ні з ким з виконавців не веде переговорів про участь в Євробаченні. Про це в коментарі Радіо Свобода  заявила PR-директор НСТУ Вікторія Сидоренко.

"Сьогодні, прямо зараз, в даний момент ні з ким новим ми переговорів поки не ведемо. Ми розглядаємо всі варіанти подальшого розвитку цієї ситуації, проводимо консультації", - сказала вона.


"Як суспільний мовник, ми поважаємо вибір глядачів і, безумовно, результати національного відбору і довіру глядачів. Тому коли Maruv відмовилася підписати договір, ми запропонували такий договір учасникам, які зайняли друге місце і, відповідно, третє, коли друге місце відмовилося", - додала Сидоренко.

За її словами, Freedom Jazz і Kazka отримали пропозицію по телефону й відмовилися від участі в конкурсі, докладно не знайомлячись з договором.


Сидоренко повідомила, що НСТУ повинен назвати учасника від України в перший тиждень березня.



25 лютого співачка MARUV, яка зайняла перше місце в нацвідборі, не підписала договір з НСТУ. Пізніше від участі в конкурсі відмовилися групи Freedom-jazz girls band (посіли друге місце) і Kazka (третє місце).


UA:Суспільне (НСТУ) опублікувало 10 пунктів договору, через непідписання якого співачка MARUV не представлятиме Україну на конкурсі Євробачення.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?