Авторизация

"Комар носа не підточить": Порошенко про нову статтю про корупцію

"Комар носа не підточить": Порошенко про нову статтю про корупцію

Сьогодні, 27 лютого, президент Петро Порошенко заявив, що внесе до Верховної Ради новий законопроект за статтею Кримінального кодексу про незаконне збагачення після оприлюднення Конституційним судом України рішення, яке скасовує цю статтю. Про це він сказав під час Ради регіонального розвитку Запорізької області.

"Одразу після того, як Конституційний Суд оприлюднить рішення щодо статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення, я негайно дам доручення підготувати й невідкладно внести до ВР новий законопроект про покарання для чиновників за незаконне збагачення", - заявив він.


За його словами, законопроект врахує висновки суддів. "Нова редакція закону буде виписана так, що і комар носа не підточить", - додав президент.

Читайте також: Закриття справ, брехня в деклараціях: названо наслідки рішення КСУ


Реклама

26 лютого Конституційний суд визнав неконституційною ст. 368-2 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання за незаконне збагачення. LIGA.net опублікувала повний список народних депутатів, які підписали в 2017 році представлення, на підставі якого суд прийняв таке рішення, а також список суддів, які виступили "за". Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що антикорупційна стаття спочатку була "мертвою".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка