Авторизация

У Джамали пояснили її концерти в РФ після анексії Криму

У Джамали пояснили її концерти в РФ після анексії Криму

Співачка Джамала, яка була членом журі національного відбору Євробачення-2019, після анексії Криму двічі виступала в Росії. Цю інформацію в коментарі ТаблоID підтвердив піар-директор співачки Денис Козловський.

Під час фіналу нацвідбору Джамала задала переможниці конкурсу MARUV питання "чий Крим?".


Після цього в інтернеті опублікували фото Джамали з новорічного корпоративу в Сочі 2014 року, який проходив вже після окупації Криму Росією.

"Джамала двічі виступала в Росії в 2014 році, один раз в Москві і один раз в Сочі. У нас всередині команди була дискусія - що нам робити з уже підтвердженими концертами: скасовувати, пославшись на умови, що змінилися обставини, або виконати зобов'язання перед організаторами", - розповів Козловський.


За його словами, сама співачка була за те, щоб відмовитися від концертів. Однак менеджмент і Козловський "вважали, що ми повинні виконати зобов'язання, тому що ні організатори, ні замовники, ні слухачі не винні в подіях, що відбуваються".


Представник Джамали зазначив, що це були її останні концерти в РФ.



"Після 31-го грудня 2014-го року Джамала не давала ні публічних, ні приватних концертів і не брала участі в фестивалях на території Росії", - сказав Козловський.


Дуету ANNA MARIA, який відмовився визнати анексію Криму Росією, Джамала сказала: "Як ви можете говорити в інтерв'ю, що Крим - це "наша батьківщина". Є тільки одна відповідь на це питання: Крим - це Україна, це окупований півострів, йде війна".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?