Авторизация

Хто захопив кораблі ЗСУ в Криму: встановлено особи

Хто захопив кораблі ЗСУ в Криму: встановлено особи

Поліція встановила і оголосила в розшук ватажків і членів незаконного озброєного формування "Рубіж", що входило до складу "самооборони Криму", які в 2014 році брали участь в захопленнях українських кораблів і військових частин на території Севастополя. Про це повідомляє прес-служба Головного управління поліції в АРК.

Ватажкові формування повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 260 (Керівництво незаконно створеними збройними формуваннями, що спричинило тяжкі наслідки) КК. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Крім того встановлено дев'ять членів НВФ "Рубіж", які в березні 2014 року брали активну участь в збройному захопленні протичовнового корвета ВМС України "Хмельницький", розвідувального катера "Славутич", військових частин ЗСУ.

Також члени банди брали участь в організації діяльності блок-постів.


Реклама





Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 260 (Участь в діяльності непередбаченого законом збройного формування) КК. За це передбачена кримінальна відповідальність до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв в жовтні 2018 року генпрокурор Юрій Луценко, у справах про окупацію Росією Криму за злочини проти національної безпеки оголошено підозри 467 особам, в суд пішли 100 кримінальних проваджень з обвинувальним актами. У трьох кримінальних провадженнях суди винесли вироки.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?