Авторизация

Тимошенко відповіла Луценку щодо кейсу про "незаконне збагачення"

Тимошенко відповіла Луценку щодо кейсу про "незаконне збагачення"

Лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко  спростувала інформацію ГПУ про її нібито незаконне збагачення. Про це вона заявила у себе в  Facebook..

"Події майже річної давнини. Навесні минулого року я дізналася про те, що хтось в США найняв лобістів для допомоги Україні і мені. 10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції", - зазначила Тимошенко, виклавши посилання на свою заяву річної давності.


Вона порекомендувала генпрокурору Юрію Луценку "піти у відпустку на час виборчої кампанії".
Реклама

"А то якось незручно виходить - він спочатку гаряче підтримує Петра Олексійовича на його висунення, а потім одну за одною штампує "висмоктані з пальця" справи проти його головних конкурентів", - підкреслила Тимошенко.



15 лютого 2019 року Луценко доручив Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі розглянути, чи варто відкривати кримінальне провадження за повідомленнями про нібито незаконне збагачення Тимошенко.


13 лютого 2019 року в Центрі протидії корупції закликали ГПУ відкрити справущодо можливого незаконного збагачення кандидата в президенти Юлії Тимошенко. Повний текст заяви ЦПК доступний тут.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка