Авторизация

80% українців вважають секс важливою частиною життя - опитування

80% українців вважають секс важливою частиною життя - опитування

67% українців зазначили, що у них є постійний сексуальний (статевий) партнер. Про це свідчать результати дослідження, проведеного соцгрупи Рейтинг.

4% респондентів сказали, що мають непостійного партнера. 19% відповіли, що зараз не мають, але перед цим були сексуальні партнери.


"Тільки 3% відзначили, що не мають партнера і ніколи не було перед цим, 7% відмовилися відповідати на питання", - відзначили соціологи.

Майже 80% опитаних погодилися з твердженнями про те, що секс є дуже важливою частиною життя людини (10% - не погодилися).


"Дві третини вважають, що сексуальні стосунки до шлюбу - це нормально. Кожен п'ятий - протилежної думки. Найчастіше цю тезу підтримували молоді опитані й ті, хто перебуває в незареєстрованому шлюбі або є холостяком", - уточнили соціологи.


45% опитаних переконані, що для чоловіків секс важливіший, ніж для жінок (34% протилежної думки). Прихильників такої думки більше серед жінок і осіб середнього і старшого віку.


Половина опитаних планують святкувати День Святого Валентина. 41% - не планують, 3% не знають такого свята. Найбільше тих, хто має намір святкувати проживають на півдні (59%), в інших регіонах - близько половини.


Опитування проходило серед двох тисяч українців від 18 років і старше серед методом інтерв'ю (face-to-face) з 23 січня по 3 лютого 2019 року.



Помилка репрезентативності дослідження - не більше 2,2%.


14 лютого в світі відзначають День Святого Валентина.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?