Авторизация

Комітет виборців - Зеленському: "Слуга народу 3" - це агітація

Комітет виборців - Зеленському: "Слуга народу 3" - це агітація

Кандидат в президенти  Володимир Зеленський  повинен оплатити вихід відеофільму "Слуга народу 3" з виборчого фонду, оскільки це - передвиборча агітація. Про це у своєму Facebook заявив Комітет виборців України, посилаючись на частину 1 статті 58 закону про вибори.

Новий сезон вийде в березні цього року, напередодні виборів президента.


"КВУ вважає, що показ відеофільму "Слуга народу 3" - це діяльність, яка підштовхує виборців голосувати за В. Зеленського, який виконує головну роль у фільмі, а також є кандидатом в президенти України", - йдеться в повідомленні. На думку комітету, фільм має політичну тематику, позитивно зображує діяльність персонажа Зеленського, а його назва - ідентична з назвою партії Зеленського.
Реклама

Організація також наводить приклад ситуації в Литві в 2018-му: там на місцевих виборах політик частково оплатив зйомки серіалу, який позитивно висвітлював його діяльність.



11 лютого громадянська мережа Опора  заявила, що безкоштовний концерт Зеленського на вихідних в Ужгороді можна розцінювати як підкуп виборців, оскільки він зареєстрований кандидатом в президенти.


Читайте також: Президентські перегони в січні: Зеленський йде у відрив - опитування

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?