Авторизация

"Протест" в метро: підлітки стрибали через турнікет - відео

"Протест" в метро: підлітки стрибали через турнікет - відео

У Харкові 10 лютого група підлітків увірвалися в метро, ​​не заплативши за проїзд, влаштувавши таким чином "акцію протесту". Поліція в зв'язку з цим відкрила кримінальне провадження.

Один з учасників акції опублікував відеозапис події в соцмережі Instagram.


На записі видно, як кілька десятків молодих людей забігають на станцію метро "Архітектора Бекетова" в Харкові, перестрибують через паркан і турнікети, не заплативши за проїзд.
Реклама

Як повідомив автор відео, в цьому так званому "протесті" проти подорожчання проїзду взяли участь близько 40 підлітків.



Нещодавно в Харкові підвищили вартість проїзду в громадському транспорті. Зокрема, одна поїздка в метро тепер коштує 8 грн (раніше було 5 грн), квиток на трамвай і тролейбус - 6 грн (раніше було 4 грн).


View this post on Instagram

Понравилось? Сохрани❤️ Это был протест против подорожания метро) Толпа из 40 человек ворвалась в метро через турникеты.. Но на станции тут в вестибюле уже ждали копы человек 10,но они чёт не подумали что мы можем пройти и через выход) всем спасибо кто пришёл) Что скажете норм движ? устраивать ещё такие врыв парады?) #харьков #метро #мигинг #революция #майдан #фанаты #metro #digg #парад #вашбилетик #транспорт #пассажиры #rail #railway #railways #man #ufc #subway #zombie #zombieboy #zombi #zombieland #metropolitan #likeforlikes #like4likes #followforlike #likeforfollow

A post shared by DIMA TOTAL (@total.dima) on

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка