Авторизация

Помер Юрський, зірка фільму "Любовь и голуби"

Помер Юрський, зірка фільму "Любовь и голуби"

Сьогодні вранці, 8 лютого, на лікарняному ліжку в Москві помер Сергій Юрський - популярний радянський і російський актор театру і кіно, який виступав із засудженням агресії РФ проти України. Про смерть артиста з посиланням на джерело в Театрі імені Мосради пише російський пропагандистський ресурс РІА Новини.

Юрського було 83 роки.


Інший пропагандистський ресурс РС ТАСС процитував дочку актора Дарину Юрську: "Тато довго хворів, помер від зупинки серця".

В першу чергу він відомий ролями у фільмах "Любовь и голуби" (дядько Митя), "Республика ШКИД" (директор школи Вікніксор), "Золотой теленок" (Остап Бендер), "Место встречи изменить нельзя" (Груздєв) і інших популярних кінокартинах.


На початку збройної агресії Росії проти України Юрський заявив, що політика Москви щодо України - це "жахливий прояв національного безкультур'я". За його словами, заяви про "исконно русской земле Крыма" - приблизно те ж саме, що претензії жителів сучасних Греції та Туреччини на великі території цих країн в минулому.



Закликав російську опозицію об'єднатися, щоб "врятувати Росію від повернення до сталінізму, від націоналізму і старечого імперського синдрому, від репресій у внутрішній політиці, від тотального злодійства і нехтування права".


Юрський буде похований на Троєкуровському кладовищі в Москві.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?