Авторизация

Сюр. Індус подасть в суд на батьків за те, що вони його народили

Сюр. Індус подасть в суд на батьків за те, що вони його народили

27-річний індійський чоловік планує подати в суд на своїх батьків за те, що вони народили його без його згоди. Про це повідомляє ВВС.

Бізнесмен з Мумбаї Рафаель Самуель впевнений, що неправильно приводити дітей в світ, тому що їм доводиться все життя миритися зі стражданнями.


Чоловік розуміє, що наша згода не може бути отримана до народження, але наполягає на тому, що "народитися - все ж було не наше рішення".

На його думку, якщо ми не просили про народження, нам повинні платити до кінця життя.


При цьому Самуель добре ладнає з батьками, які є юристами і, схоже, ставляться до його затії з гумором.


"Якщо Рафаель зможе дати раціональне пояснення, як ми могли б отримати його згоду на народження, я визнаю свою помилку", - сказала мати чоловіка.





Як зазначає видання, Самуель є прихильником антинаталізму - філософії, точніше спектра навчань про те, що життя повне страждань, тому люди повинні негайно припинити розмножуватися. Він веде сторінку в Facebook, де ділиться своїми ідеями.


Індус вважає, що зникнення людства матиме позитивне значення для планети в цілому.


За словами Самуеля, вперше він виявив у себе антинаталістські переконання в 5 років.


Реклама

"Я був нормальною дитиною. Одного разу я був дуже засмучений, і не хотів йти в школу, але мої батьки продовжували наполягати. Тому я запитав їх: "Навіщо ви народили мене?". І у мого батька не було відповіді. Думаю, якби він зміг відповісти, можливо, я б зараз так не думав", - розповів Самуель.


Нещодавно дикий леопард викликав паніку в індійському селі Ламба в Джаландхарі, штат Пенджаб, напавши на місцевих жителів. П'ятеро людей отримали поранення.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка