Авторизация

Російська біатлоністка виступатиме за збірну України

Російська біатлоністка виступатиме за збірну України

Сьогодні, 7 лютого, Федерація біатлону України отримала лист від Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) про те, що виконавчий комітет організації дозволив виступати за збірну України росіянці Анастасії Рассказовій. Про це йдеться на сайті biathlon.com.ua.

"Таким чином, Рассказова зможе взяти участь в змаганнях останнього етапу юніорського Кубка IBU в шведському Швеція Торсбі (1-2 березня), а також на юніорському чемпіонаті Європи в норвезькому Норвегія Шушене (6-10 березня)", - сказано в повідомленні.


20-річна Рассказова виступала за юніорську збірну Росії. У минулому сезоні вона змагалася в складі збірної РФ на юніорському Кубку IBU. У 2017 році біатлоністка брала участь в юніорському чемпіонаті світу.
Реклама

1 серпня 2018 року президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак повідомив, що російські біатлоністки Катерина Бех, Анастасія Рассказова і Оксана Москаленко проходять процес натуралізації і представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях. Спортсменки мають українське коріння - їх батьки українці, а документи про прийняття до громадянства України знаходяться на стадії оформлення.



"Ці три дівчинки були запрошені білоруською федерацією. Вони звільнилися в Москві, пройшли збори з білоруською командою, але щось там не вийшло, і вони подзвонили мені", - розповів він.


Читайте також: Порушення правил біатлоністами РФ: Австрія веде розслідування

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?