Авторизация

Кабмін підтримав Уляну Супрун

Кабмін підтримав Уляну Супрун

Кабінет міністрів висловив підтримку в.о. міністра охорони здоров'я  Уляні Супрун. Про це прем'єр Володимир Гройсман повідомив у себе в Facebook.

"Щодо ситуації з Уляною Супрун. Не можна допустити зупинки реформи медичної галузі та повернення в неї корупції. Ми почали зміни. Прийшов час їх захистити, щоб українці отримували якісні медичні послуги", - написав він.


Урядовці зробили спільну заяву. "Ми вкрай стурбовані сьогоднішнім рішенням Окружного адміністративного суду Києва про відсторонення Уляни Супрун від виконання обов'язків. Це рішення буде оскаржено в установленому законом порядку, і ми будемо домагатися його скасування в установленому законом порядку", - йдеться в ньому.

Раніше сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав у себе в Facebook, що Окружний адміністративний суд Києва за позовом іншого депутата Радикальної партії, Ігоря Мосійчука, заборонив Супрун виконувати свої обов'язки на цій посаді.


Міністерство підтвердило таке рішення суду. "Консультуємося з юристами. Будемо тримати в курсі. Працюємо!", - написав МОЗ.



Вчора Супрун написала в  Facebook, що 15 лютого відбудеться суд проти неї. "Розглядатиметься позов депутата Ігоря Мосійчука про відсутність у мене компетенцій (повноважень) до виконання обов'язків. Що насправді є черговою атакою на трансформацію системи охорони здоров'я", - написала вона.


Вона також повідомила, що ОАСК вже розглядав подібні позови і не задовольнив жоден з них.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка