Авторизация

Клімкін підтримав Супрун: Це рішення відкриває ящик Пандори

Клімкін підтримав Супрун: Це рішення відкриває ящик Пандори

Міністр закордонних справ Павло Клімкін підтримав в.о. глави Міністерства охорони здоров'я  Уляну Супрун, якій суд заборонив виконувати свої обов'язки в зв'язку з наявністю у неї подвійного громадянства, заявивши, що потрібно враховувати потреби держави. Про це глава МЗС написав у Facebook. 

"Про громадянство Уляни Супрун - це ще один яскравий приклад того, про що я говорив 150 раз: нам потрібно враховувати об'єктивні потреби держави і повернутися до реальності обличчям, а не... закриватися від світу", - заявив він.


За його словами, право в нашій країні, яке не грунтується на прецеденті - рішенні суду по якій-небудь справі, має силу джерела права, - "відкриває ящик Пандори".

"Уявіть, що зараз почнеться, якщо ми будемо аналізувати кроки і рішення всіх в.о.? Так можна далеко-далеко зайти. Але, власне, такими темпами ми туди дійдемо досить швидко", - резюмував він.


Клімкін зазначив, що про зміст і швидкість медичної реформи реформи в Україні "можна і треба дискутувати". "Але хто ще наївно сподівається, що українська система охорони здоров'я в теперішньому її стані здатна лікувати і рятувати всіх українців хоча б за якимось мінімальними по-людськи прийнятними стандартами, ну, як то кажуть, хто вам лікар?" - резюмував він.


Читайте також: Кому вигідно відсторонення Уляни Супрун?



Раніше сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав у себе в Facebook, що Окружний адміністративний суд Києва за позовом іншого депутата Радикальної партії, Ігоря Мосійчука, заборонив Супрун виконувати свої обов'язки на цій посаді.


Кабмін підтримав Супрун. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що "не можна допустити зупинки реформи медичної галузі та повернення в неї корупції". Уряд має намір оскаржити це рішення.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?