Авторизация

Вбивство дітей в Києві: жінку примусово відправлять на лікування

Вбивство дітей в Києві: жінку примусово відправлять на лікування

Прокуратура просить суд застосувати примусове психіатричне лікування до 36-річної жінки, яка підозрюється в тому, що в жовтні минулого року втопила двох своїх малолітніх дітей в озері на столичній Дарниці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Там нагадали, що вбивство сталося 26 жовтня 2018 у Києві.


Батько дітей звернувся в поліцію із заявою про те, що колишня дружина вранці пішла з дому разом з дітьми і не виходить на зв'язок. Жінку виявили на наступний день на трасі Київ-Чернігів в неадекватному стані.

За інформацією прокуратури, вона зізналася, що втопила дітей


 У розмові вона повідомила, що втопила 5-річного сина і 6-річну дочку в озері Срібний кол на території Дарницького району столиці та намагалася накласти на себе руки.


Поліція завершила досудове розслідування. Дії жінки кваліфіковані за п.п.1, 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей) КК.


Однак комплексна психолого-психіатрична експертиза встановила, що підозрювана в момент скоєння злочину перебувала в стані неосудності.



Тому прокуратура просить суд застосувати до жінки примусову госпіталізацію до "психіатричного закладу із суворим наглядом".


Як раніше з'ясувала поліція, родина переїхала з Криму, ніколи раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла. Жінка з чоловіком були в розлученні, але колишній чоловік знімав квартиру і фінансово допомагав дітям. Жінка працювала вихователькою в дитячому садку. Колеги розповіли, що вона була замкнутою і майже ні з ким не спілкувалася, але діти завжди були доглянутими.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?