Авторизация

Пропажа футболіста: в Ла-Манші знайдено тіло, відповів батько

Пропажа футболіста: в Ла-Манші знайдено тіло, відповів батько

На дні протоки Ла-Манш серед уламків літака, в якому летів форвард англійського клубу Cardiff City ("Кардіфф Сіті"), аргентинець Еміліано Сала, виявили тіло одного із загиблих. Про це повідомляється на сайті британської Служби розслідування авіаційних інцидентів (AAIB).

"На жаль, на відеозаписі з ROV (підводний дистанційно керований апарат - ред.), одного з пасажирів видно серед уламків. AAIB в даний час розглядає наступні кроки, консультуючись з сім'ями пілота і пасажира, а також з поліцією", - зазначили у відомстві.


На опублікованому кадрі видно частину фюзеляжу літака Piper Malibu і фрагментом реєстраційного номера N264DB.

Звіт про катастрофу буде представлено протягом місяця.


Батько футболіста Гораціо Сала вже відреагував на звістку. "Я не можу в це повірити. Це сон. Поганий сон. Я в розпачі", - сказав він в коментарі аргентинському телеканалу Cronica TV.





Раніше сьогодні, 4 лютого, координатор приватної операції групи Девід Мірнс повідомив, що пошукова група на дні Ла-Маншу виявила уламки легкомоторного літака, на борту якого могли знаходитися футболіст англійського клубу Cardiff City ("Кардіфф Сіті"), аргентинець Еміліано Сала і пілот Девід Ібботсон.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка