Авторизация

Вбивство Гандзюк: Луценко сказав, коли назвуть імена замовників

Вбивство Гандзюк: Луценко сказав, коли назвуть імена замовників

У прокуратурі обіцяють назвати підозрюваних в замовленні нападу на радницю мера Херсона Катерину Гандзюк до президентських виборів, які пройдуть 31 березня 2019 року. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко  в інтерв'ю журналістам, передає кореспондент LIGA.net.

"Небагато залишилося. Дайте слідчим і прокурорам зробити свою роботу. Це буде. Це буде до виборів", - сказав він, уточнивши, що йдеться саме про замовників.


Він також зазначив, що якби на засіданні парламентської комісії з розслідування нападів на активістів менше "безпідставно проголошували міфи", слідство йшло б швидше.

30 грудня 2018 року Луценко заявляв, що слідству відомий замовник вбивства Гандзюк, його ім'я буде названо, коли зберуть достатньо доказів.


Раніше адвокат сім'ї Гандзюк Євгенія Закревська заявила, що розголошуючи інформацію про розслідування, Луценко шкодить слідству у справі про вбивство.



31 липня 2018 року невідомий хлюпнув сірчаною кислотою в обличчя радниці мера Херсона Катерині Гандзюк. 4 листопада вона померла. Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження в умисне вбивство. 5 листопада ГПУ об'єднала дві кримінальні справи щодо умисного вбивства Гандзюк в одну: його веде СБУ.


Читайте також: СБУ назвала нову версію вбивства Гандзюк: замішані чиновники ОДА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?