Авторизация

Наєв назвав кінцеву мету операції об'єднаних сил в Донбасі

Наєв назвав кінцеву мету операції об'єднаних сил в Донбасі

Кінцева мета операції об'єднаних сил - це припинення російської агресії проти України і звільнення всієї тимчасово окупованої території Донбасу. Про це в інтерв'ю Голосу України заявив командувач об'єднаних сил Сергій Наєв.

"Ворогові вже відомо, що кожен його обстріл не залишається без відповіді з боку об'єднаних сил. Кінцевою метою ООС є припинення російської агресії проти України і звільнення всієї тимчасово окупованої  Російською Федерацією території, і ми її досягнемо", - зазначив Наєв.


Відповідаючи на питання, з якою реакцією місцевих жителів доводиться стикатися після того, як ЗСУ заходять в населені пункти, які до цього були "нічиїми", Наєв сказав: "Звичайно, в таких населених пунктах реакція людей буває різною. Є і радість, є і побоювання. Втім, ми дуже швидко повертаємо довіру і повагу місцевого населення до себе, адже разом з українськими військовими сюди повертається найнеобхідніше: пенсії, ліки, електропостачання, повертається влада, повертається цивілізація".

За його словами, ЗСУ, зміцнивши свої позиції навколо населеного пункту, не тільки покращують своє тактичне положення, але й "захищають місцевих жителів, оскільки бойові дії відсуваються далі від їхніх будинків".


Реклама

25 січня 2019 року Наєв заявляв, що Україна готова до можливого нападу країни-агресора Росії.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?