Авторизация

Полк "Азов" повернувся на передові рубежі в Донбас: фото

Полк "Азов" повернувся на передові рубежі в Донбас: фото

Окремий загін спеціального призначення Нацгвардії "Азов" повернувся на лінію розмежування в Донбасі, де буде виконувати бойові завдання. Про це повідомляє прес-служба "Азова".

"Позаду більше трьох років титанічних тренувань, десятки бойових виходів і масштабних навчань, звільнені міста і селища і повна впевненість в тому, що найвидатніші битви "Азова" ще попереду", - йдеться в повідомленні.




У прес-службі полку підтвердили інформацію про те, що бійці підрозділу вирушили в зону проведення операції об'єднаних сил.


"Бійці нашого підрозділу повернулися на передові рубежі війни за незалежність України і спільно з побратимами зі Збройних сил виконують бойові розпорядження в зоні ООС відповідно до наказів вищого командування", - сказано в повідомленні.





У полку відзначили, що вперше за весь час конфлікту підрозділ Нацгвардії "встав на захист України на "нулі".


"Впевнені, що попереду всіх нас чекає перемога, і бійці "Азова" зроблять все для її наближення!" - підсумували в прес-службі підрозділу.






Відповідно до зведення штабу ООС, протягом минулої доби, в період з 00:00 до 18:00, бойовики два рази обстріляли позиції ЗСУ. В одному з обстрілів вони застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння. Жоден український військовослужбовець не постраждав.


Реклама


рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка