Авторизация

НАЗК призупинило фінансування Опозиційного блоку

НАЗК призупинило фінансування Опозиційного блоку

НАЗК прийняло рішення призупинити фінансування партії Опозиційний блок з державного бюджету після офіційних звернень представників партії, а також ухвали суду. Про це повідомляє прес-служба агентства.

У НАЗК пояснили, що "від Опозиційного блоку надійшли листи з підтвердженням реквізитів окремого рахунку для отримання бюджетного фінансування, а також листи з проханням до НАЗК утриматися від перерахування розподілених коштів на цей же рахунок".


Також в агентство надійшла копія ухвали Окружного адміністративного суду Києва про заборону суб'єктам державної реєстрації та всім приватним і державним нотаріусам здійснювати державну реєстрацію будь-яких змін до установчих документів Опозиційного блоку.

У НАЗК порахували, що це достатні підстави для призупинення фінансування.


Рішення прийнято до з'ясування та усунення партією обставин, що зумовили зупинення перерахування коштів.



В агентстві нагадали, що сума коштів, виділених з держбюджету на фінансування Опозиційного блоку в I кварталі 2019 року, становить 15 489 725,00 грн. Всього на фінансування статутної діяльності Опозиційного блоку в 2019 році передбачено 61 959 000,00 грн.


Раніше частина депутатів разом з головою фракції Юрієм Бойком вийшли з Опоюлоку. 9 листопада 2018 року Бойко і лідер партії За життя Вадим Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка