Авторизация

Українці назвали головні проблеми - опитування Рейтингу

Українці назвали головні проблеми - опитування Рейтингу

У головні проблеми для українців потрапили війна в Донбасі, зростання цін і корупція в державних органах. Про це свідчать результати опитування, проведеного в грудні 2018 року соціологічною групою Рейтинг на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту.

Відповідаючи на питання, які три проблеми з перерахованих є найважливішими для України, 49% респондентів назвали "військові дії в Донбасі", 45% - корупцію в державних органах, 25% - низький рівень виробництва.





Опитування групи Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI) проводилося серед 2400 громадян від 18 років і старше з 13 по 27 грудня 2018 року по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій. Похибка - не вище 2%, охоплення респондентів - 62,7%. Метод - особисте інтерв'ю у респондента вдома.


Реклама

Згідно з опитуванням Социс, в топ-3 головних проблем 2018 року для українців потрапили війна в Донбасі, низький рівень зарплати або пенсії і підвищення тарифів на комунальні послуги.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка