Авторизация

Конкурс Міс Україна змінює вимоги до зросту й віку дівчат

Конкурс Міс Україна змінює вимоги до зросту й віку дівчат

У конкурсі Міс Україна зможуть брати участь дівчата віком від 17 до 25 років, зростом від 168 см. Про такі зміни в переліку вимог до учасниць повідомляється на сайті конкурсу.

Рішення скоригувати обмеження за віком і зростом для учасниць було прийнято нацкомітетом Міс Україна після аналізу оновлених вимог трьох міжнародних конкурсів - Miss World, Miss Earth, Miss International.


До конкурсу Miss World допускаються учасниці від 17 до 27 років, а зріст повинен бути не нижче, ніж 166,7 см. У конкурсі Miss Earth вік учасниць від 18 до 25 років, зріст - від 167,64 см. У конкурсі Miss International вік від 17 до 27 років, зріст учасниць від 168 см.

Щоб відповідати вимогам всіх трьох конкурсів і щоб кожна з учасниць Міс Україна мала можливість отримати будь-яку з трьох корон, були визначені середні допустимі показники віку і зросту. І з 29 січня 2019 року до участі допускаються дівчата від 17 до 25 років, зріст від 168 см.


У попередні роки до участі в конкурсі допускалися дівчата віком від 17 до 24 років, зростом від 170 см.



У 2018 році на конкурсі Міс Україна розгорівся скандал. Переможниця конкурсу Вероніка Дідусенко приховала від організаторів свій сімейний стан, і її корону віддали іншій дівчині.


Читайте також: Названо нову Міс Україна - дівчина з Херсонської області: фото

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка