Авторизация

Зник капітан російського судна "Норд": відкрито справу

Зник капітан російського судна "Норд": відкрито справу

У справі про зникнення капітана судна "Норд" Володимира Горбенка відкрито кримінальне провадження. Про це журналісту  LIGA.net повідомили в прес-службі Нацполіції запорізької області.

"У зв'язку зі зникненням капітана корабля "Норд" Володимира Горбенка, відкрито кримінальну справу за статтею 115 КК " Умисне вбивство" з додатковою кваліфікацією "безвісти зниклий", - розповіли в прес-службі Нацполіції.


Також, в коментарі журналістам, заступник прокурора АР Криму Ігор Поночовний зазначив, що чутки про викрадення Горбенка правоохоронними органами безпідставні.

"Ми працюємо виключно в рамках закону. Я не знаю, навіщо цій справі хочуть надати політичності і ще великий вибір розпіарити", - розповів він.


25 березня 2018 року прикордонники затримали в українських водах Азовського моря риболовецьке судно "Норд" під прапором РФ, зареєстроване в тимчасово анексованому Криму.


Члени екіпажу плавзасоби - 10 осіб - порушили порядок виїзду з окупованої території і мали при собі паспорти громадян Росії, незаконно видані в Керчі.



30 березня суд заарештував судно. 19 червня Херсонський міськсуд відмовився продовжувати арешт і дозволили капітану судна Володимиру Горбенку виїхати в тимчасово окупований Крим.


28 січня з'явилася інформація про зникнення капітана "Норд".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка