Авторизация

В Індії за підозрою в чаклунстві вбили жінку та її 4 дітей

В Індії за підозрою в чаклунстві вбили жінку та її 4 дітей

У східній Індії шестеро місцевих жителів убили жінку та її четверо дітей, запідозривши її в заняттях чорною магією. Про це повідомляє CNN.

24 січня п'ятеро чоловіків - всі з однієї родини - разом з чаклуном увірвалися в будинок Мандри Мунда в штаті Одіша і за допомогою лома вбили жінку і її дітей віком 4, 7, 12 років і 10 місяців.


Підозрювані стверджують, що жінка займалася чорною магією й наклала закляття на власну сім'ю, в результаті чого 12-річна дівчинка захворіла і померла в грудні.

"Сім'я відправилася до чаклуна Будхраму Мунда. Він сказав, що в селі є відьма, і саме тому вона (дівчинка) померла", - сказав представник поліції.


Чоловіки, убивши Мандри Мунда і її дітей, скинули їх тіла в колодязь.


Переслідування жінок, обвинувачених у чаклунстві, особливо поширене в сільських районах східних індійських штатів Одіша і Джаркханд.


За даними Національного бюро реєстрації злочинів, в 2016 році за підозрою в чаклунстві були вбиті 134 особи.



У 2013 році уряд штату Одіша прийняв закон, згідно з яким обвинувачення в чаклунстві й переслідування вважаються кримінальним злочином, караним позбавленням волі на строк до 3 років.


Нещодавно в південно-західній Танзанії були вбиті шестеро дітей віком від 2 до 9 років. При цьому деякі частини знайдених тіл дітей були відсутні, що дає поліції підстави вважати, що вони були використані для чаклунства.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка