Авторизация

Коагулограма у Києві за найкращою ціною у лабораторії ІГР ЛАБ

 Найпоширеніший вид дослідження, який використовується у медичній практиці для оцінки окремих показників системи крові та загального стану здоров'я людини - коагулограма. За допомогою аналізу можливо визначити різні патологічні стани і деякі захворювання. Основний показник дослідження - це час зсідання крові.

Основні показання для здачі аналізу:

  • Вагітність. У вагітних коагулограмма дозволяє визначити різні патології, пов'язані з виношуванням плоду, а також такий грізний стан, як передчасне відшарування плаценти.
  • Операція. Діагностика виконується пацієнтами перед будь-якими видами хірургічного втручання.
  • Схильність до тромбоутворення. Діагностика показана пацієнтам зі схильністю до утворення тромбів.
  • Контроль динаміки лікування антикоагулянтами.
  • Стан після інсультів, інфарктів, захворювання печінки і серцево-судинної системи.
  • В обов'язковому порядку аналіз на коагулограмму виконується у пацієнтів, які надійшли до медустанови з великими кровотечами. Саме аналіз дає можливість визначити проблему і оперативно її вирішити.

Де здати коагулограмму у Києві?

Клініка IGR і лабораторія ІГР ЛАБ в Києві пропонує пройти лабораторну діагностику в будь-який зручний час. У розпорядженні фахівців лабораторії є необхідне медичне обладнання, витратні матеріали та інструменти, які дозволяють проводити дослідження не тільки якісно, ​​але і швидко, з гарантією отримання достовірних результатів діагностики.

Ми ставимося до своєї роботи максимально відповідально і прекрасно розуміємо, що від результатів аналізу залежить подальше лікування, здоров'я, а іноді і життя пацієнта.

Якщо виникла необхідність здати аналіз крові на коагулограму, зверніться до ДНК лабораторії IGR LAB в будь-який зручний час. Ціна на лабораторну діагностику у нас доступна для пацієнтів. Ми цінуємо кожного відвідувача і робимо все можливе, щоб медичні послуги клініки і лабораторії на всі 100% відповідали європейським стандартам.

Наші переваги:

  1. В клініці немає довгих черг і хамства з боку медичного персоналу;
  2. Консультанти та лікарі клініки готові відповісти на всі питання, що цікавлять;
  3. Тільки у нас максимально комфортні умови перебування для кожного пацієнта;
  4. Ми гарантуємо відповідальний підхід і уважне ставлення до відвідувачів;
  5. Наші ціни на аналізи демократичні і представлені на сайті клініки.

Чи потрібна підготовка до дослідження?

Для отримання точних результатів дослідження, потрібна спеціальна підготовка, яка передбачає дотримання наступних правил:

  • забір крові для аналізу проводиться строго натщесерце (перерва між між прийомом їжі і відвідуванням лабораторії не повинна бути менше 8 годин);
  • у разі прийому лікарських препаратів, слід заздалегідь попередити лікаря-лаборанта;
  • матеріалом для дослідження виступає венозна кров.

Ціна коагулограми у Києві

Одне з питань, яке цікавить пацієнтів - ціна аналізу коагулограми. Вартість залежить від числа визначених показників (чим більше, тим дорожче). Найбільш дорогий варіант - розширена коагулограмма. Необхідний обсяг дослідження визначає лікуючий лікар.

Зорієнтуватися у прейскуранті цін і дізнатися про час роботи лабораторії ІГР ЛАБ ви можете, зателефонувавши нам за телефонами, вказаними на сайті клініки.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка