Авторизация

Маск презентував роботаксі Tesla Cybercab: які особливості

Через кілька років різних чуток і витоків, генеральний директор Tesla Ілон Маск показав новий електромобіль з функцією самокерованого водіння, повідомляє Mezha Media.
Новинка отримала назву Cybercab. Це спеціально сконструйований автономний транспортний засіб. Машина отримала футуристичний дизайн у стилі Cybertruck з дверима, що відкриваються вгору (по типу ”крило чайки”) та маленькою кабіною, в якій вистачає місця лише для двох пасажирів. В прототипі нема керма, педалей та розетки. За словами Маска, транспортний засіб індуктивно заряджатиметься бездротовим способом.
Маск також стверджує, що автономні автомобілі будуть в 10-20 разів безпечнішими, ніж транспортні засоби, керовані людиною. Проїзд на них може коштувати всього $0,20 за милю (приблизно 1.6 км), в порівнянні з $1 за милю для міських автобусів. На жаль інших подробиць про Cybercab поки нема.
Tesla планує запустити повністю автономне водіння в Техасі та Каліфорнії наступного року, а виробництво Cybercab — у 2026 або 2027 році. Ціна авто становитиме менше ніж $30 000.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?