Авторизация

Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї

Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї

Південнокорейський і японський автовиробники вирішили об'єднати зусилля для спільного проведення автомобільного фестивалю. Захід під назвою Hyundai N x Toyota Gazoo Racing Festival відбуватиметься в Кореї 27 жовтня на гоночній трасі Everland Speedway.
Унікальна акція стане першим прикладом співпраці спортивних підрозділів Hyundai N і Toyota Gazoo Racing у Кореї. У рамках заходу всі охочі зможуть познайомитися з широкою гамою спортивних і перегонових моделей обох компаній, а також надасть корейським фанам швидкості унікальну можливостей зануритися в захопливий світ автоспорту.


Головною подією заходу стане захоплюючий демонстраційний заїзд, що нагадує справжнє ралі, за участю перегонових автомобілів і професійних пілотів WRС кожної компанії. Клієнти також зможуть особисто оцінити можливості цих гоночних автомобілів під час тестових заїздів. Про важливість заходу свідчить той факт, що в ньому візьмуть участь керівники обох компаній - Ийсун Чунг (Euisun Chung), виконавчий голова Hyundai Motor Group, та Акіо Тойода, голова Toyota Motor Corporation.
Підрозділ Hyundai N представить ралійні боліди WRC, включно з i20 N Rally 1 Hybrid і i20 N Rally 2, якими керують гонщики Hyundai Motorsport WRC Тьєррі Невілль, Дані Сордо і Андреас Міккельсен. Гонщики Hyundai TCR Норберт Мішеліс і Мікель Аскона керуватимуть серійною лінійкою автомобілів Hyundai N, включно з моделями Ioniq 5 N і Elantra N.

Toyota Gazoo Racing представить свої GR Yaris Rally 1 Hybrid, GR Yaris Rally 2, GR Supra і GR86, а також інші ралійні автомобілі та спортивні моделі. Чинний гонщик Toyota WRC Такамото Кацута, Ярі-Матті Латвала з Toyota Gazoo Racing World Rally Team і батько Такамото Кацути, дев'ятикратний чемпіон Японії з ралі Норіхіко Кацута, братимуть участь в якості гонщиків Toyota.
Також на фестивалі будуть представлені перспективні прототипи, такі як Ioniq 5 N Drift Spec і водневий N Vision 74, а також рекордсмен Пайкс-Пік Ioniq 5 N TA Spec. Toyota представить водневий рестомод AE86 H2 Concept, створений на основі купе Sprinter Trueno, а також експериментальний зразок GR Corolla, що працює на рідкому водні.

Цікаво, що компанія Hyundai понад 20 років спонсорує та проводить різноманітні змагання, допомагаючи розвивати автоспорт у Кореї, включно з Hyundai Click Speed Festival (2003-2010), Korea Speed Festival (2011-2018) та Hyundai N Festival (2019-2018).
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?