Авторизация

Hyundai IONIQ 5 отримає автопілот Waymo

Hyundai IONIQ 5 отримає автопілот Waymo

Корейський електромобіль розширить автопарк відомої мережі роботаксі Waymo. Компанія уклала угоду з Hyundai, згідно з якою автовиробник передасть значну партію автомобілів.
Electrek повідомляє, що перший етап багаторічного партнерства між Hyundai та Waymo включатиме інтеграцію технології повністю автономного водіння шостого покоління в новий IONIQ 5. Збиратимуть автівки на новому заводі Hyundai EV (HMGMA) у Джорджії.
Відомо, що новий автозавод розпочне роботу вже цього місяця й що перші тести автономних IONIQ 5 на дорогах загального користування почнеться у 2025 році. Очільник Hyundai Motor у Північній Америці Хосе Муньо сказав, що компанія виділить значну кількість автівок, проте не назвав точної цифри.

Також він заявив, що Hyundai та Waymo планують створити значний парк IONIQ 5 протягом наступних декількох років. Оновлений Hyundai IONIQ 5, який стане основою для роботаксі, презентували минулого місяця.
Оновлена модель для ринку США відрізняється наявністю зарядного порту NACS, що дозволяє електромобілю заряджатись на швидких зарядних станціях Tesla Supercharger. Очікується, що нове партнерство дозволить Hyundai отримати перевагу в технологіях автономного водіння.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка