Авторизация

Skoda презентувала абсолютно новий електричний кросовер Elroq

Skoda презентувала абсолютно новий електричний кросовер Elroq

Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:Офіційно представлено абсолютно новий Skoda Elroq - першу повністю електричну модель чеського бренду в стратегічно важливій категорії компактних SUV. Elroq пропонує широку лінійку варіантів силових агрегатів і акумуляторів із максимальним запасом ходу понад 560 кілометрів. Його широке стандартне обладнання включає камеру заднього виду, Crew Protect Assist (асистент захисту пасажирів), Side Assist (контроль сліпих зон), 13-дюймову інформаційно-розважальну систему та SmartLink. Позашляховик буде доступний для конфігурації із 2 жовтня, включаючи лімітовану першу версію, доступну на європейських ринках з першого кварталу 2025 року.
 
 
 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jolie Sharpe (@joliesharpe)
Клаус Целлмер, генеральний директор Skoda Auto, коментує:

«Skoda Elroq - це наша перша модель BEV у класі компактних позашляховиків, найшвидше зростаючому та найпопулярнішому підсегменті в Європі. Elroq - наша перша модель, яка прийняла мову дизайну Modern Solid, що визначається надійністю, функціональністю та новими візуальними акцентами, такими як чорний Tech Deck Face. Широкий вибір розмірів акумуляторів і відмінний коефіцієнт лобового опору забезпечують запас ходу понад 560 кілометрів. Пакет стандартного обладнання досить широкий, включаючи численні найсучасніші асистенти. За дуже конкурентоспроможною стартовою ціною близько 33 000 євро на окремих європейських ринках, Elroq є найдоступнішим автомобілем у своєму сегменті по всій Європі».



Мартін Ян, член правління Skoda Auto з продажів і маркетингу, додає:

«Skoda Elroq пропонує привабливу пропозицію за співвідношенням ціни та якості, оскільки надає багатьом зацікавленим покупцям автомобілів простіший і доступніший спосіб їздити на електромобілі. Стандартний пакет у поєднанні з просторим, зручним, функціональним салоном та видатними характеристиками керування робить його ідеальним компаньйоном для багатьох груп клієнтів - від сімей до корпоративних замовлень. Ми впевнені, що останні, зможуть оцінити високу залишкову вартість. Ми пропонуватимемо гнучкі варіанти фінансування та привабливі лізингові ставки в поєднанні зі спеціальними пакетами послуг та умовами страхування автомобіля».


Ідеальний вибір для сучасних мандрівників містом і поза ним


Абсолютно новий Elroq є останнім доповненням до зростаючого портфоліо електромобілів Skoda, яке включатиме різноманітні нові моделі протягом наступних років. Компактний позашляховик є електричною альтернативою Karoq і пропонує паритетну ціну на багатьох ринках. Завдяки своїм компактним розмірам, просторому салону та чудовим ходовим характеристикам він чудово обладнаний як для міських, так і заміських умов. Повнопривідна версія стане доступною у 2025 році.


Modern Solid: Tech-Deck Face з новою інтерпретацією знайомих ліній Skoda


Екстер'єр Elroq вирізняється характерною формою та чіткими лініями, що робить його першою моделлю Skoda, яка прийняла нову мову дизайну Modern Solid. Дивлячись на традиційні елементи дизайну Skoda з абсолютно нового погляду, глянсовий чорний Tech-Deck Face замінює типову решітку радіатора Skoda, водночас відсилаючи до знайомих ліній Skoda. Нова передня частина також характеризується міцним переднім бампером з унікальною вставкою з темного хрому, а характерний для позашляховика Skoda малюнок фар «чотири ока» був повністю переосмислений. Elroq також є першою моделлю, яка має напис Skoda як на капоті, так і на кермі. Elroq має надзвичайно аеродинамічний кузов із коефіцієнтом лобового опору лише 0,26. Це досягається завдяки низці інноваційних елементів дизайну, що забезпечує максимальну швидкість 180 км/год.

Широкий вибір силових агрегатів, великий запас ходу та короткий час зарядки


Skoda Elroq доступний з трьома різними розмірами акумуляторів і силовими агрегатами. Потужність початкової моделі Elroq 50 починається від 125 кВт. Elroq 85x має додатковий двигун на передній осі для повного приводу. Elroq 85 може досягти максимального запасу ходу понад 560 кілометрів за циклом WLTP. Швидкість заряджання до 175 кВт на станціях швидкої зарядки постійного струму дозволяє акумулятору місткістю 82 кВт-год Elroq 85x і задньопривідному Elroq 85 заряджати від 10 до 80 відсотків за 28 хвилин. Менші батареї задньопривідних Elroq 50 і Elroq 60 можна заряджати ще швидше, за 25 хвилин або менше. Підвищена ефективність і швидкість заряджання, а також оптимізована функція попереднього підігріву виводять клієнтський досвід на новий рівень.


Просторий салон з екологічно чистими матеріалами та новими ідеями Simply Clever


Elroq забезпечує щедрий внутрішній простір і містить найбільший багажник у своєму сегменті - об'єм 470 літрів (до 1580 літрів зі складеними задніми сидіннями). 13-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи з ще більш інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом входить у стандартну комплектацію. Design Selections використовує численні інноваційні екологічні матеріали інтер'єру. Також є нові функції Simply Clever, серед яких продумані відсіки з місткістю 48 літрів і сітка для зберігання зарядного кабелю під полицею. Широкий набір інтуїтивно зрозумілих функцій підключення, вдосконалених систем допомоги та до дев'яти подушок безпеки забезпечують чудовий комфорт водіння та найвищий рівень активної та пасивної безпеки.

Замовлення для першої версії та інших моделей відкриваються 2 жовтня


Skoda Auto відкриє конфігуратор і прийматиме попередні замовлення на новий Elroq на дванадцяти європейських ринках 2 жовтня, пізніше – і на інших. На додаток до варіантів Elroq 50 і Elroq 85, під час запуску буде доступна обмежена версія First Edition зі спеціальним брендом, яка має фірмову стрічку Light Band, яка візуально з'єднує фари, а також пофарбовані в чорний колір дах і передні стійки. Ціни на абсолютно новий Skoda Elroq стартуватимуть приблизно від 33 000 євро в Європі.

* Максимальна потужність визначається відповідно до UN-GTR.21. Максимальна потужність доступна, коли високовольтна батарея знаходиться на найвищому можливому стані заряду (SoC) і працює в оптимальному температурному діапазоні. Доступна потужність змінюється залежно від сценарію водіння та залежить від таких факторів, як температура акумулятора, його SoC і фізичне старіння високовольтного акумулятора.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?