Авторизация

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four

Британська «класика» - Morgan Plus Four - з'явиться в продажу на американському ринку на початку 2025 року. Загалом компанія має намір відправити на американську землю 325 екземплярів свого культового родстера. За попередніми даними орієнтовна вартість у США стартуватиме з позначки $74500. У компанії Morgan кажуть, що перші пару сотень автомобілів уже зарезервовані потенційними клієнтами.
[media=https://www.instagram.com/p/C-e15UdtjS8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading]


За ціну нового Chevrolet Corvette Stingray покупці отримають 2-літровий турбований чотирициліндровий двигун від BMW, що видає 255 к.с. і 350 Нм у поєднанні з 6-ступінчастою «механікою». Цей тандем дає змогу розганяти до 100 км/год за 5,2 секунди, а максимальна швидкість - 240 км/год. З альтернативною 8-ступінчастою АКП крутний момент досягає 400 Нм, що дозволяє скоротити час розгону 0-100 км/год до 4,8 секунди.

Новинка отримала модернізовану підвіску з новими пружинами і амортизаторами, а також опціонний пакет Dynamic Handling, що охоплює задній стабілізатор поперечної стійкості і спеціальне налаштування пружин і амортизаторів від Nitron. Новий Morgan Plus Four - перша чотириколісна модель бренду, що отримала омологацію в США з 2006 року.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?