Авторизация

Китайські автодилери очікують збитків на майже $20 млрд

Автомобільні дилери в Китаї очікують збитків у майже 20 млрд дол. через низький попит на автомобілі та переповнені склади. Про це пише Bloomberg з посиланням на дані Китайської асоціації автодилерів, повідомляє Економічна правда.
Китайські автодилери на тлі надзвичайно високої ліквідності очікують збитків у розмірі 19,6 млрд дол. лише за перші вісім місяців 2024 року.
Мляве споживання є головною причиною збитків дилерів, а високий рівень запасів означає, що автосалони змушені розпродавати надлишкові запаси за найнижчими цінами.
Асоціація закликала уряд уважніше стежити за фінансовими ризиками, з якими стикаються дилери, з огляду на широкомасштабні проблеми в галузі, а також запропонувати їм більшу фінансову підтримку.
Продажі авто на альтернативних джерелах енергії (NEV) в Китаї залишаються відносно високими, але продажі легкових автомобілів загалом стагнують.
Очікується, що у вересні вони зростуть лише на 4% в річному обчисленні, повідомила минулого тижня Китайська асоціація легкових автомобілів.
Дилерські центри страждають через цінову війну в галузі. Урядові субсидії, що заохочують водіїв продавати старі автомобілі, стимулюють здебільшого продажі NEV, зазначило агентство.
Найбільш продаваний китайський автобренд BYD розпочав нову хвилю знижок в надії на пожвавлення ринку.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?