Авторизация

Компанія Rivian створила дешевший та легкий акумулятор

Компанія Rivian створила дешевший та легкий акумулятор

Фінансовий директор Rivian Клер Макдонаф оголосила, що наступного року у Rivian R1S та R1T з'явиться новий акумулятор.
Rivian планує випустити нову батарею для автомобілів R1 на додаток до нової стандартної акумуляторної батареї, яка також з'явиться наступного року.

«Представляємо новий акумуляторний блок для автомобілів R1. <...> [Він] дозволяє заощадити тисячі доларів, зменшивши додатково масу, - сказав Макдонаф. - Це ще один приклад деяких нових технологій, які з'являться наступного року і стануть ключовим фактором операційної та економічної ефективності, які стануть доступні завдяки цим впровадженням».


Нова батарея буде не тільки набагато дешевшою у виготовленні, але також легшою і простішою у складання, ніж будь-який з поточних акумуляторних блоків Rivian. Новий спрощений акумулятор може дозволити Rivian знизити стартову ціну автомобілів R1 нижче порога в 70 000 доларів.
Клер Макдонаф також повідомила, що складальні лінії Rivian зупиняться на кілька тижнів у другому кварталі 2024 року, щоб підготуватися до впровадження нових батарей та конфігурацій R1. Цікаво, що вона згадала, що Rivian представить «три акумуляторні блоки, два різні приводи та абсолютно нову мережеву архітектуру».
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка