Авторизация

Chevrolet представила великі рамні позашляховики Suburban і Tahoe

Chevrolet представила великі рамні позашляховики Suburban і Tahoe

У США презентовано новий Chevrolet Tahoe та його подовжений побратим Suburban. Повнорозмірні рамні позашляховики пройшли модернізацію, але в продаж надійдуть тільки з осені 2024 року за відносно невисокою ціною від $56 200. Про це повідомляє офіційний сайт General Motors.

Нові Chevrolet Tahoe та Suburban впізнаються за зміненою передньою частиною. Їм замінили решітку радіатора, фари та бампери. До того ж тепер запропоновані колісні диски діаметром до 24 дюйми.


Основні зміни все ж відбулися в салоні. Chevrolet Suburban і Tahoe отримали нову передню панель і кермо, а селектор автоматичної КПП їм перенесли на рульову колонку. Зокрема, з'явилися віртуальний щиток приладів, великий 17,7-дюймовий тачскрин і нова центральна консоль.

Серед доступних опцій з'явилося сенсорне відкриття багажника, камери кругового огляду й система напівавтономного водіння Super Cruise. Також у салоні передбачена камера, що дає змогу стежити за задніми пасажирами.


3,0-літровий турбодизель Chevrolet Tahoe та Suburban став потужнішим - розвиває 305 к.с. і 670 Нм. Бензинові мотори об'ємом 5,3 л (360 к.с.) і 6,2 л (426 к.с.) залишилися без змін. Зокрема, переналаштована задня підвіска, а за доплату доступні адаптивні амортизатори та пневмопідвіска.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка