Авторизация

Оновлений KIA Sorento втратив червоний колір та трохи додав у ціні

Оновлений KIA Sorento втратив червоний колір та трохи додав у ціні

KIA презентувала оновлений Sorento Hybrid для американського ринку. Відмінності від актуальної моделі виявились мінімальними. З кузовної палітри зник популярний серед американців колір Runway Red, а відтінок Gravity Blue тепер може поєднуватися з пакетом кольорів інтер'єру Navy. Він передбачає оздоблення сидінь перфорованою темно-синьою шкірою та сині вставки на рульовому колесі. Чорну оббивку стелі замінили на сіру.


На ринку KIA Sorento Hybrid 2024 року запропонують у трьох версіях. Всі з 1,6-літровим чотирициліндровим турбомотором, який працює у зв'язці з 60-сильним електродвигуном та 6-студруком «автоматом». Сукупна віддача силової установки - 227 к.с. та 350 Нм крутного моменту.

Базовий Sorento Hybrid EX FWD наразі коштує від $36 690, на $100 дорожче, ніж модель 2023 року. Повнопривідний Sorento Hybrid EX подорожчав на $600, до $38 990. Топова версія Sorento Hybrid SX-P коштує від $42 490 (+$100).


Усі версії укомплектовані системами попередження зіткнень у «сліпих» зонах, моніторингу уваги водія, попередження про фронтальне зіткнення, утримання у смузі руху та попередження про зіткнення ззаду з перехресним рухом. Топовий Sorento Hybrid SX-P додатково оснащений системою запобігання зіткненням при паркуванні ззаду, системою кругового огляду та моніторингом «сліпих» зон.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?