Авторизация

BMW готує новий доступний електромобіль i1

BMW готує новий доступний електромобіль i1

BMW готує заміну своєму найдоступнішому електромобілю i3. Модель i1 буде побудована на новітній платформі Neue Klasse. Про це розповіли на сайті Automobilwoche.
BMW готує до виходу наступне покоління хетчбека 1 Series. Паралельно з цим ведеться розробка альтернативної моделі на електротязі.
Керівник відділу розвитку BMW Франк Вебер підтвердив, що бренд хоче заповнити прогалину, яку було залишено після припинення виробництва хетчбека i3. Наразі в автовиробника немає схожої електричної моделі, але в майбутньому це зміниться.

Цікаво те, що на відміну від нового покоління хетчбека 1 Series, електромобіль i1 може отримати задній привід, а не передній. Архітектура Neue Klasse підтримує різні компонування, завдяки чому виробник здатен запропонувати велику кількість модифікацій своїх електрокарів.
Очікується, що BMW i1 стане найдоступнішим електромобілем у модельному ряду бренду. При цьому новинка запропонує багате оснащення і передові технології.
Також розглядається створення зарядженої M-версії електромобіля. Вона може отримати два електромотори сумарною потужністю близько 350 к.с.
Вихід BMW i1 очікується приблизно у 2028 році. Поки автовиробник безпосередньо не розкрив жодних подробиць про новинку.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка