Авторизация

Новий седан KIA показали на перших зображеннях

Новий седан KIA показали на перших зображеннях

Корейський автомобільний концерн KIA працює над новим седаном, який має отримати назву K4. Машина повинна виявитися більшою за модель K3 (він же Rio), але при цьому компактніше моделі K5. Таким чином, у KIA збираються випустити нове покоління седана Forte/Cerato, але з іншою назвою.
Як виглядатиме такий автомобіль, продемонстрували на серії рендерів незалежні дизайнери.

Студія «NYMammoth» виклала у Мережу зображення KIA K4 з одного ракурсу - збоку, але одразу у кількох кольорових варіантах кузова. Візуалізація готувалася на основі шпигунських фотографій цієї моделі, які з'явилися в інтернеті близько місяця тому.
Судячи з зображення, машина отримає злегка похилу лінію даху, вузьку передню оптику спереду і Т-подібні ліхтарі ззаду. На рендерах помітно, що у KIA K4 відсутні ручки задніх дверей, які, зважаючи на все, будуть приховані в стійках.

Подробиць про технічну частину нового седана KIA поки немає, але корейська преса пише про те, що такі автомобілі імовірно отримають під капот на вибір два 4-циліндрових бензинових атмосферників робочим об'ємом 1,6- і 2-літра відповідно.
Офіційну прем'єру нового KIA K4 заплановано на 2024 рік. Точні терміни дебюту машини розкриють у найближчі кілька місяців.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка