Авторизация

Розкрито нові подробиці електричного кросовера Fisker Pear

Розкрито нові подробиці електричного кросовера Fisker Pear

Електричний кросовер Fisker Pear показали на нових фото та розповіли технічні подробиці про машину. Новинку виділяє яскравий дизайн. Про кросовер повідомляє Motor1.


Машина виглядає сміливо і дуже свіжо - якраз так, щоб підбадьорити нудний та одноманітний автомобільний світ сьогодення.

У нового Fisker Pear одразу кілька цікавих «фішок». Перша - багажні дверцята Houdini. Вони не відкриваються якимось із звичних способів, а заїжджають вниз, опускаючись у нішу всередині заднього бампера. Це рішення допоможе управлятися з поклажею в тісних та низьких паркувальних просторах.


Друга - передній багажник froot. Він виїжджає як ящик комода. Його пропонуватимуть із ізоляцією. Це дозволить зберігати температуру - теплу або прохолодну - якщо у відсіку буде їжа. При цьому запахи в салон не проникатимуть.

Довжина дорівнює 4550 мм. Електромобіль Fisker Pear компактний, проте запропонує п'ять чи шість місць у салоні, залежно від конфігурації.


Базовий кросовер розганятиметься до 100 км/год за 6,3 с. А запас ходу становитиме 300 км. Топова модифікація запропонує понад 500 км на одній зарядці.

Купити Fisker Pear можна буде з 2025 року за ціною від 29 990 доларів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка