Авторизация

Acura презентувала потужний преміальний електрокросовер ZDX

Acura презентувала потужний преміальний електрокросовер ZDX

У США відбулася офіційна презентація Acura ZDX другого покоління. Модель повернулася на ринок у новому форматі - як преміальний електрокросовер. Її продажі стартують з першого кварталу 2024 року за ціною приблизно від 60 000 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт Acura.


Нова Acura ZDX суттєво відрізняється від моделі першого покоління. Пішов у минуле купеподібний профіль - силует електрокросовера став більш традиційним. Замість фірмового «дзьоба» решітки радіатора - пластикова заглушка з діодним підсвічуванням. З нею поєднуються тоненькі фари.
Кросовер Acura ZDX - спільна розробка Honda та General Motors, адже використовує платформу Ultium, як Chevrolet Blazer чи Cadillac Lyriq.

Розміри Acura ZDX 2024:
довжина - 5021 мм;
ширина - 1956 мм;
висота - 1636 мм;
колісна база - 3094 мм.
У салоні Acura ZDX встановлені віртуальний щиток приладів і 11,3-дюймовий тачскрін, а мультимедіа створена на базі Google. Сидіння розділені високим тунелем.


Базова комплектація охоплює адаптивний круїз-контроль, акустику Bang&Olufsen з 14 динаміками, системи автоматичного гальмування, утримання в смузі та контролю «сліпих» зон. Топовий варіант Type S отримав систему напівавтономного водіння.
Електромобіль Acura ZDX запропонують у 340-сильній задньопривідній і 500-сильній повнопривідній версіях. Обидві вони оснащені батареєю на 102 кВт.год, а запас ходу становить 523 і 463 км, відповідно. Більш потужна версія отримає гальма Brembo і шини розміром 275/40 ZR22.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка