Авторизация

Новий KIA Sorento 2024 засвітився на відео

Новий KIA Sorento 2024 засвітився на відео

Новий KIA Sorento ще не представлений офіційно, але його вже зустріли на дорогах. Кросовер помітили на батьківщині, у Південній Кореї, і на YouТube-каналі Woopa TV уже з'явився перший його відеоогляд.
Кросовер KIA Sorento 2024 найбільше змінився спереду - його зробили схожим на старшого брата Telluride і електрокросовер KIA EV9. В авто широка решітка радіатора й тоненькі Т-подібні фари з діодними лампами. Ззаду зміни не настільки помітні - лише освіжені ліхтарі.

Салон KIA Sorento 2024 не показали, проте на офіційних фото видно, що в авто два великі дисплеї на передній панелі, а кнопки клімат-контролю стали сенсорними. Кросовер буде доступний у версіях на 5, 6 і 7 місць.
Характеристики KIA Sorento розсекретять під час офіційної презентації в серпні. За попередніми даними, він збереже бензинові двигуни об'ємом 2,5 л (194 і 285 к. с.) і 3,5 л (272 к.с.), а також 2,2-літровий турбодизель на 202 к. с.
Залишаться й гібридні установки на 230 і 265 к.с., проте потужнішому варіанту збільшать запас ходу в електричному режимі до приблизно 100 км.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка