Авторизация

BMW навчилась контролювати виробництво штучним інтелектом

BMW навчилась контролювати виробництво штучним інтелектом

Компанія BMW навчила штучний інтелект (ШІ) контролювати якість виробництва своїх автомобілів. Окрім того, ШІ дозволяє скоротити витрати на виробництво на заводі у Спартанбурзі, США.
За останні кілька років німецький виробник автомобілів модернізував завод, додавши до нього деякі функції штучного інтелекту. У кузовному цеху BMW роботам доручають приварювати від 300 до 400 металевих елементів до машини, що котиться конвеєром, і тепер ці елементи перевіряються штучним інтелектом, щоб переконатися, що вони закріплені правильно.

У розмові з CNBC менеджер BMW Group Кертіс Тінгл зазначив, що якщо ШІ виявить помилку, чи брак, то система автоматично скаже роботу виправити її. Ця система дозволила BMW прибрати шість робітників з конвеєра та перевести їх на іншу роботу. Інструмент вже економить компанії понад 1 мільйон доларів на рік.
BMW також представила ШІ для покращення процесу перевірки. Керівник ІТ-проекту компанії Камілла Робертс каже, що 26 камер на підлозі виробничої лінії знімають автомобілі у міру їхнього руху по лінії. Потім ШІ аналізує ці фотографії та визначає, чи є якісь проблеми, які потрібно виправити людям.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка