Авторизация

Rolls-Royce Cullinan отримав ексклюзивну версію

Rolls-Royce Cullinan отримав ексклюзивну версію

Британський бренд Rolls-Royce представив ексклюзивну версію Black Badge «Blue Shadow» Private Collection для кросовера Cullinan. Загалом буде збудовано лише 62 таких авто. Про це розповіли на сайті Motor1.

Новий Rolls-Royce Cullinan Black Badge «Blue Shadow» Private Collection натхненний лінією Кармана. Це висота над рівнем моря, яку заведено вважати межею між атмосферою Землі та космосом.


Оформлення кросовера імітує поєднанням блакитного неба Землі та чорноти космосу. Кузов пофарбований у синій колір Stardust Blue та поєднується з чорною обробкою.

«Дух екстазу», який прикрашає капоти всіх моделей Rolls-Royce, на Cullinan Black Badge «Blue Shadow» Private Collection виконаний в унікальному оформленні. Скульптура надрукована на 3D-принтері з титану та покрита синім лаком.


Центральна консоль та дверні панелі виконані у градієнтному кольорі, який переходить від чорного до синього та білого. Для створення такого ефекту використовують п'ять відтінків фарби.

На стелі є «Зоряне небо», але для Rolls-Royce Cullinan Black Badge «Blue Shadow» Private Collection його доповнили зображенням Місяця з кратерами. Для цього елемента використовуються 799 білих та 384 синіх світлодіодів.


На сидіннях з'явився візерунок, натхненний видом на землю з космосу. На кожному кріслі є по 75 000 маленьких отворів, які майстер робить вручну. На панелі приладів з'явився унікальний годинник зі світло-блакитними акцентами.

Rolls-Royce Cullinan Black Badge Blue Shadow поставляється з різними розкішними аксесуарами. Автомобільний чохол має такий самий малюнок, що й сидіння, а багажний комплект відповідає кольору кузова кросовера. Усі 62 екземпляри вже розкупили до прем'єри.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка