Авторизация

Citroen представив надекономну версію кросовера C5 Aircross

Citroen представив надекономну версію кросовера C5 Aircross

Компанія Citroen представила новий гібридний кросовер C5 Aircross Hybrid 136. Новинка витрачає менш ніж 5 літрів палива на 100 км. Про це повідомили на сайті AutoEvolution.
Нова гібридна версія для Citroen C5 Aircross стане однією з найекономніших у лінійці моделі. Вона приєднається до потужніших модифікацій, але буде дешевшою.


Citroen C5 Aircross Hybrid 136 оснастили 48-вольтовою гібридною технологією. Кросовер використовуватиме лише електромотор на низьких швидкостях.
Кросовер оснащений гібридною силовою установкою з 1,2-літровим трициліндровим двигуном PureTech і електромотором потужністю 28 к.с. Загальна потужність складе 136 к.с. і 230 Нм крутного моменту.

Також Citroen C5 Aircross Hybrid 136 отримає нову автоматичну коробку передач e-DCS6 із подвійним зчепленням. Вона дозволяє ще більше скоротити витрату палива шляхом високої ефективності роботи.
Очікується, що витрата палива Citroen C5 Aircross Hybrid 136 становитиме менше ніж 5 літрів на 100 км у місті. Детальні характеристики та вартість кросовера будуть оголошені пізніше.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка