Авторизация

Новий компактний кросовер Toyota уперше помітили на випробуваннях

Новий компактний кросовер Toyota уперше помітили на випробуваннях

В інтернет потрапили шпигунські фото Toyota C-HR другого покоління. Компактний кросовер проходить випробування на знаменитому німецькому автодромі Нюрбургринг. Про це повідомляє сайт Motor1.


Нова Toyota C-HR 2024 на випробуваннях була обклеєна плівкою камуфляжу, але її дизайн можна розглянути. Візуально кросовер практично ідентичний передсерійному концепт-кару, представленому наприкінці 2022 року.

Кросовер Toyota C-HR відрізняється оригінальним граненим дизайном із загостреним «носом», клиноподібним силуетом та тоненькими діодними фарами. Він нагадує гібрид Toyota Prius 2023 та новітній електромобіль bZ4X. Єдина помітна відмінність від концепту - наявність ручок задніх дверей (на прототипі їх сховали у стойках).


Нова Toyota C-HR дебютує наприкінці 2023 або на початку 2024 року. Модель збудують на платформі TNGA і його колісна база збільшиться порівняно з попередником.

Компактний кросовер Toyota C-HR 2024 буде запропонований виключно у гібридних версіях. Силові установки запозичать у Prius, тобто їхня потужність складе від 140 до 223 к.с.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?