Авторизация

Презентовано новий суперкар Aston Martin DB12

Презентовано новий суперкар Aston Martin DB12

У Великій Британії презентовано новий Aston Martin DB12. Суперкар присвячений 110-річчю британської марки та надійде у виробництво з третього кварталу цього року. Про це повідомляє офіційний сайт «Aston Martin».


Суперкар Aston Martin DB12 - глибоко модернізований варіант моделі DB11, що помітно у профіль. Водночас у купе нова величезна решітка радіатора, замінені фари, ліхтарі та капот. Колеса збільшено до 21 дюймів.

Салон Aston Martin DB12 зазнав набагато ґрунтовніших змін. Автомобіль отримав нові кермо, передню панель і оригінальну нахилену центральну консоль із джойстиком КПП. Також з'явилися сучасний віртуальний щиток приладів і тачскрин сучасної мультимедійної системи.


В оздобленні використані шкіра та карбон. Оснащення поповнили онлайн-навігація, точка доступу інтернету 4G та акустика з 11 динаміками.

З лінійки зник двигун V12, але 4,0-літровий V8 від Mercedes-AMG доопрацьований і став помітно потужнішим. Він розвиває 680 к. с. і 800 Нм, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 3,6 с і розвивати 325 км/год.


Новий Aston Martin DB12 отримав переналаштовану підвіску з покращеними адаптивними амортизаторами. Діаметр гальм збільшений до 400 мм спереду та 360 мм ззаду, а за доплату запропоновано карбоново-керамічні механізми.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка