Авторизация

Компанія KIA відкликає 108 тисяч автомобілів

Компанія KIA відкликає 108 тисяч автомобілів

KIA запускає масштабну кампанію, під яку потрапляють майже 109 тис. автомобілів корейської марки. Приводом для відкликання послужила цифрова приладова панель, що встановлюється в автомобілі, яка може вийти з ладу.
Південнокорейський виробник відкличе 108936 примірників KIA Soul, Telluride, Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid, Sportage, Sportage Hybrid та Sportage Plug-In Hybrid, оснащені приладовою панеллю з 4,2-дюймовим LCD-дисплеєм. З'ясувалося, що через програмне забезпечення та електричний шум через нестабільність напруги при запуску автомобіля на екрані панелі приладів виникає помилка завантаження, через що він не вмикається і водій під час руху не зможе побачити важливу інформацію про свій транспортний засіб. Непрацюючий екран може спровокувати аварію, хоча автовиробник стверджує, що не отримував жодних повідомлень про аварії чи травми, пов'язані із зазначеною проблемою.

KIA повідомить власників автомобілів, що потрапили під відкликання, про необхідність відвідати найближчий дилерський центр для усунення проблеми. Проведення ремонтних робіт здійснюватиметься за рахунок виробника. А власники, які вже усунули проблему з приладовою панеллю власним коштом, можуть отримати компенсацію від виробника.
Вперше KIA дізналася про потенційну проблему з дисплеєм панелі приладів у лютому 2023 року. У березні компанія виявила 71 автомобіль, який торкнулася ця проблема. У квітні до них приєдналися ще шість екземплярів, після чого було ухвалено рішення оголосити про відкликання.
Це далеко не перше відкликання KIA останнім часом. Так, у квітні компанія запустила масштабну кампанію для більш ніж 51 тис. мінівенів Carnival через проблеми з розсувними дверима, а в березні Carnival і Telluride стали частиною відкликання через високий ризик займання.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка