Авторизация

Новий Volkswagen ID.7 буде доступний у кузові універсал

Новий Volkswagen ID.7 буде доступний у кузові універсал

Volkswagen випустить сімейний електрокар в кузові універсал. Автомобіль помітили під час випробувань у Німеччині, а його продажі розпочнуться у 2024 році. Про це повідомляє сайт Motor.es.


Новий Volkswagen ID.7 Variant (саме таку назву отримає універсал) стане електричною альтернативою VW Passat B9. Як відомо, нове покоління Passat буде доступне виключно в кузові універсал.

На шпигунських фото електромобіль Volkswagen ID.7 Variant частково закамуфльований, але видно, що він багато в чому повторює дизайн седан. У авто виражений «ніс» і висока віконна лінія. Ззаду ж привертають увагу товсті стійки та спойлер на даху.


У салоні Volkswagen ID.7 Variant за прикладом седана встановлять тоненьку цифрову панель приладів і великий тачскрин. Універсал буде просторішим усередині та з великим багажником.

Електромобіль Volkswagen ID.7 Variant отримає 286-сильний мотор на задній осі та батареї ємністю 82 або 91 кВт.год. У першому випадку запас ходу перевищить 600 км, у другому складе близько 700 км. Силова установка підтримує швидке заряджання потужністю до 200 кВт.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка